Project 50 Jaar

👑Oproep EXPO-ruimte👑Vorig jaar kwam ik op het idee om een project op te starten voor 2019 om 50 mensen te fotograferen die in 2019 50 jaar worden. Helaas ben ik er een van, en om deze frustratie niet alleen te delen, ben ik flink aan de slag gegaan om mensen te vinden.
Er komen nu zelfs ook weer mensen bij. :-)

Tijdens mijn zoektocht en fotograferen veranderde ik wel continu van allemaal plaatsen de foto’s of wachten tot de expo?? Nu, heb ik het idee om de foto’s te plaatsen wanneer de mensen 50 jaar worden dus op haar/zijn verjaardag. Hopelijk blijft dit idee in stand!

Hier is al een voorproefje, mensen die al gefotografeerd zijn , een leuke serie …
Tevens ben ik op zoek naar expo ruimte in het midden van het land voor 50 portretten, heeft er iemand ideeën? 

Laat het horen!

Using Format