Foto Individueel

FOTO INDIVIDUEEL BRONS

In de maand Juni had ik al bericht gekregen dat ik uitgenodigd was voor Foto Individueel van de Fotobond Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie op 7 juli jl. in Cultureel Centrum De Boodschap te Rijen. Ik had een prijs gewonnen maar of het Brons, Zilver of Goud was, wist ik niet.

Het maakte mij niet zoveel uit, ik had twee foto’s ingestuurd, ze zaten er allebei bij of een ervan, kortom, voor het eerst meegedaan met Foto Individueel en ik viel in de prijzen.

Bij het zien van de foto’s op de beamer, kwam Rachel voorbij, yess, Brons. Het commentaar was positief en riep bij mij vraagtekens op, men vroeg zich af of de tatoeage wel of niet echt was, en of de aandacht nou naar de badmuts ging of naar de tatoeage? De titel White Swimming Cap, was goed gekozen en de ogen waren mooi helder.

Ik moest het hiermee doen! :) De reacties uit de zaal waren positief en vooral de woorden dat het een mooie foto was. :)

Een goed georganiseerde dag met gelijkgestemden. Een reünie van fotoliefhebbers en weer een aantal mensen ontmoet en toegevoegd op mijn facebook. Ik denk dat ik nu wel moet gaan vertrouwen dat ik het kan, ook al verzuip ik in de theorie, ik moet het gewoon doen. 👍👊

Op naar de volgende wedstrijd van de Fotobond!


#annemarievriends #whiteswimmingcap #fotobond #brons #wedstrijd  #erkenning


Using Format