Ody Karip

Model opdracht Fotovakschool

12 februari 2019, Ik heb vorige maand weer met Annemarie Vriends mogen samen werken aan een project. 
Ik vond het een zeer geslaagd project. Het was wel veel en pittig,maar Annemarie heeft er weer ware kunstwerken van gemaakt. Annemarie weet heel goed waar ze mee bezig is en wat ze wil bereiken. 
Ze is heel prettig om mee te werken. 
Lekker lachen , veel koffie drinken maar vooral goed overleggen wat het uiteindelijk doel moet zijn. 
Ze neemt haar werk zeer serieus en ze maakt van elke shoot die ik met haar heb mogen doen een waardige collectie.
Voor mij is ze een grote schat! 
Een topper!
Een harde werker!
Een perfectionist pur sang!
Super gezellig!
Af en toe lekker chaotisch (maar kan ook aan mij liggen😁)
Spontaan!
Hart op de tong!
Annemarie, gij bent een kanjer💋❤️💪👑

Guido Willems

Deelnemer Project 50 jaar

28 oktober 2018, Wat zag ik hier tegenop maar ik had toegezegd en voor mij was er met mijn geboortedatum natuurlijk geen ontkomen meer aan. Maar gelukkig het viel mee, het was ook super gezellig, de koffie was lekker en met de foto's maken waren we snel klaar. Wat een vervelend figuur zal Annemarie wel gedacht hebben, daar moet ik snel mee klaar zijn ;-) Wel super professioneel en prettig hoe zij het doen. Hoop ook dat het resultaat naar wens is en ik ga hard mijn best doen de begeleidende tekst deze week uit mijn duim te krijgen, moet lukken...

Nicole Dirks

Deelneemster Project 50 jaar

27 oktober 2018, Wat een heerlijk gezellig en ontspannen fotoshoot bij jou Annemarie ! Nooit gedacht dat ik het ooit leuk zou vinden voor de camera en daarbij was ik verrast en meer dan tevreden met het resultaat. You did iT ! 👍🏻 Topper.

Ody Karip

Deelneemster Project 50 jaar

27 oktober 2018,  Het was weer een hele relaxte ontspannen ochtend met veel gezelligheid en gelach. Super leuk om weer voor je camera te staan.😃💋

Ody Karip

Model opdracht Fotovakschool

11 oktober 2018, Annemarie is voor mij een heerlijk mens om mee te werken. We hebben her en der wat overeenkomsten wat het toch lekker relaxed maakt. (Vooral dat we allebei Brabanders zijn en heel goed kunnen ouwehoeren😄) En ze maakt hele mooie en bijzondere foto’s

Anne-Marie Claassen

Deelneemster Project 50 jaar

2 oktober 2018, Dank je wel allemaal voor die lieve leuke reacties op mijn foto en het verhaal in het 50 jaar project van Annemarie Vriends. Een leuke ervaring 😘😘😘


Mirjan van der Meijden

Deelneemster Project 50 jaar 

27 september 2018, Annemarie quote: ‘Echt Mirjan , op de foto en tekst.’ De complimenten van mijn moeder 🙃  (ook een beetje voor mij 🤣).

Angelique Nouwen-Branten

Deelneemster Project 50 jaar

18 september 2018, Was een mooie ervaring en het feit dat jullie het gevoel overbrachten van het welkom zijn maakte dat het ondanks de gezonde spanning heel ontspannen verliep denk dat je dan als fotografe al 80 % van een goede foto hebt. Had het niet willen missen.

Lisette Meinhardt-Sibbing

Deelneemster Project 50 jaar

15 september 2018, Vanmorgen bij Annemarie Vriends geweest voor de shoot! Wat een geweldige fotografe! En wat ben je een leuke spontane meid Annemarie Vriends! Ik vind je super goed en je vriend Izo van Thiel , is een goede steun voor je.

Lisa Huisman

Kandidate voor het Project Vereeuwigd

14 september 2018, Afgelopen zondag samen met Annemarie een fotoshoot gehad voor het project vereeuwigd. Annemarie is een super lieve en enthousiaste vrouw die je helemaal op je gemak stelt tijdens de shoot. Ze heeft passie voor haar vak en gaat voor het perfecte plaatje. En ook super belangrijk, haar foto’s zijn PRACHTIG!! ❤️


Karin Kop

Deelneemster Project 50 jaar

12 augustus 2018, De “kop” is eraf! Ik vond het een bijzondere ervaring. Annemarie, bedankt voor je enthousiasme en gezelligheid! Hierdoor kon ik wat meer ontspannen en heb jij een mooi plaatje kunnen schieten. Het ging er professioneel aan toe met de juiste belichting enz. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Iedereen vooral veel plezier tijdens de fotoshoot. Het is een feestje om mee te doen. 

Ireen Kerkman

Portret / fine-art fotografe

4 juli 2018, Annemarie heeft met Ireen samengewerkt in dezelfde groep. 

Mijn ervaring met Annemarie is een enthousiaste, leergierig maar vooral warm persoon welk een genot is om mee te werken. Ireen (Ireenphotos)

Foto: Natanya Hartgers-Stam

Maggy de Wert

Support officer Bachelor Course ‘Data Analytics for Engineers’ at Eindhoven University of Technology

20 mei 2018, Annemarie heeft met Maggy samengewerkt.

Annemarie Vriends als fotografe klopt gewoon. Veelzijdig, menselijk, anders, verdiepend, vernieuwend, professioneel, kritiek verdragend, warm, oplettend. Elke keer weer een nieuwe stap nemen, leren, vallen en opstaan en vooral doorgaan omdat dit duidelijk jouw pad is. Dit was een kans die ik niet had willen missen. Als totaal onervaren model ben ik het avontuur ingegaan. Het besluit was niet heel moeilijk: fotografie op niveau, een aansprekend concept en een jarenlange vriendschap. Enige onzekerheid van mijn kant was snel weg. Je hebt mij niet alleen op mijn gemak gesteld maar mij ook binnen korte tijd uit mijn ‘comfort zone’ gehaald. Ineens voel je je een echt model alsof het de normaalste zaak van de wereld is. In 1 shoot heb je me geleerd hoe de kleine details waardevol kunnen zijn. De verwachting was dat je een volgende stap zou zetten als fotografe maar je hebt alles weer overtroffen, van concept t/m eindresultaat. Ik denk dat ze een nieuw ‘hokje’ voor jou moeten uitvinden.             
Liefs, Maggy


Marie-Claire Merkelbach

Psychologist at Stichting ORO

28 januari 2018, Annemarie heeft met Marie-Claire samengewerkt

Annemarie is een hele warme, betrokken hulpverleenster met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is enthousiast, eerlijk, heeft humor en draagt haar hart op de tong; zo weet je precies wat je aan haar hebt. Mijn zoon kijkt altijd uit naar haar komst!


♫♪ Natanya Hartgers

Loopbaanbegeleider Functietoewijzing P&O

28 januari 2018, Annemarie heeft met ♫♪ Natanya samengewerkt.

Annemarie maakt prachtig, uniek werk, waarbij ze haar ziel, passie en bevlogenheid inzet. Met haar serie over de kracht van de vrouw. Zet ze een krachtig kwetsbaar en puur beeld neer waarbij de verbeelding de kijker aan het denken zet. Haar werk inspireert me en vangt je meteen. Ze is enorm hartelijk en sociaal, zet zich in voor verschillende (startende) fotografen.....en haar kracht ligt in het verbinden van mensen. Ze schuwt het inzetten van haar levenswijsheid niet...de (soms helende) beelden...bevatten altijd creativiteit, puurheid en verbeelding!  Hoop nog veel van je mooie beelden te mogen genieten.  Natanya

Foto: John Bouma

Diana bokje

Fotocoach at Diana Bokje

10 januari 2018Diana was de mentor van Annemarie.

De fotografie van Annemarie is heel persoonlijk doordat ze haar ziel bloot durft te geven in haar werk. Ze gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg en graaft net zo lang tot ze de kern te pakken heeft. Hierdoor weet ze een gevoelige snaar te raken bij haar publiek. Samen met de grafische nabewerking zorgt dit voor bijzondere, authentieke beelden. De openheid die ze in haar fotografie deelt, durft ze ook als mens te uiten. Dit maakt haar een buitengewoon fijn persoon.

Izaak P Slagt

Independent Photography Professional

5 januari 2018Annemarie heeft met Izaak P samengewerkt. 

Annemarie Vriends (aka AVRIEVISION) maakt prachtig, kwetsbaar werk, waarin ze de ziel durft bloot te geven. Haar vrije werk is daar een groot voorbeeld van. Kwetsbaarheid, puurheid en echtheid uiten zich in haar (soms bewerkte) foto's. Zoiets noem ik Kunst met een hoofdletter. Maar naast dit werk, maakt ze prachtige portretten, intens en met veel gevoel. Dat lukt, naast haar kwaliteit als fotograaf, mede omdat ze in de omgang een heel prettig en gepassioneerd mens is. En dat is zeer prettig wanneer je je laat fotograferen. En tot slot toont ze met haar werk voor juwelier Stylenext aan dat ook productiefotografie een klasse is van haar...productiefotografie waar ze sieraden op een prachtige wijze met veel sfeer weet te tonen. Al met al vind ik Annemarie een heel prettig mens om mee te werken met een eigen stijl én kwalitatief topwerk.

Using Format