*    *    *

Mijn Werkwijze In De Sociale Fotografie


Zodra ik de mail binnen krijg voor welk pakket jij hebt gekozen en/of vragen hebt, neem ik contact met jou op. Ik maak met jou een afspraak, indien nodig, voor een eerste kennismaking. 

Onder het genot van een bakje koffie, leer ik jou, jouw partner en jouw (eventueel) gezin kennen. Wij bespreken samen met elkaar de mogelijkheden, jouw en mijn ideeën omtrent de fotoshoot. Wat wil jij graag in beeld brengen? Wil jij met een thema werken, zodat de fotografie daar op gericht is, denkend aan liefde, warmte, verrijking? Is het bij jou thuis of op een locatie naar jouw keuze? Al deze vragen komen aanbod tijdens een kennismakingsgesprek. Ik wil een zo'n goed mogelijk en duidelijk  beeld hebben van jou en jouw gezin, zodat ik weet waar ik mij op kan richten tijdens het fotograferen.

Het kan gebeuren dat ik meerdere keren terug moet komen voor een shoot, dit kan  gebeuren bij kindjes met een verstandelijke/lichamelijke beperking. Ik ben dan niet zo zeer afhankelijk van de lichtomstandigheden maar van het kindje, hoe hij/zij zich voelt. Ik ben er voor, dat mensen zich goed moeten voelen tijdens een shoot en ik ga niet kosten wat het kost verder met fotograferen!  De extra terugkomdagen zijn in de prijs inbegrepen, ongeacht voor welk pakket jij kiest. Aan het aantal foto's verandert niets, de reiskosten worden door berekend en uiteraard is dit situatie afhankelijk.

Zodra de afspraak staat om te fotograferen, ontvang je een factuur van €50,- wanneer deze voldaan is, staat de fotoshoot definitief vast en volgt op de afgesproken dag en tijd de shoot!

Na de shoot ontvang je direct na afloop de factuur met het restbedrag, deze kun je per bank betalen. Wanneer deze voldaan is, ontvangen jullie van mij een keuze PDF bestand. Hier staan jullie mooiste foto’s van de shoot in, deze zijn licht bewerkt en voorzien van een logo.

De door jou geselecteerde foto’s (afhankelijk van je pakket) ga ik vervolgens verder bewerken, deze ontvang jij van mij digitaal met en zonder logo via WeTransfer.
(extra bestanden kopen, buiten je pakket kan tot 6 weken na de shoot) 

Mocht je vragen hebben of een fotoshoot willen boeken, neem dan contact met mij op via de contactpagina of bij een van de pakketten. Geef even aan in je bericht, welke fotoshoot je wilt en wanneer.

Contact

avrievision@gmail.com

(+31) 6 18745266


*    *    *

DuPho. I'm a Dutch Professional Photographer

Using Format